Главная » кондиционирование » Кондиціонери інверторні – енергозбереження, безшумна робота

Кондиціонери інверторні – енергозбереження, безшумна робота

Відповідна температура і вологість повітря необхідні для комфортного проживання. З цих причин надзвичайно важливу роль відіграє кондиціонування повітря в будинках і на робочому місці. Сучасні системи кондиціонування повітря орієнтовані не тільки на створення сприятливого теплового середовища, а й на забезпечення комфорту використання, енергоефективності та екологічності. Цими властивостями володіють інверторні кондиціонери.

В інтернет-магазині Lvivmarket.com представлені функціональні кондиціонери інверторні у великому асортименті.

Інверторні кондиціонери підтримують задану температуру більш точно, збільшуючи або зменшуючи її значно швидше, створюючи при цьому набагато нижчий рівень шуму при роботі.

1624436458 2c3d867ceb2aa018fb8a

Як працюють інверторні кондиціонери

Це пристрої для кондиціонування повітря, в яких використовуються новітні технології в області охолодження і обігріву приміщень. Вони все частіше використовуються в житловому, офісному та промисловому будівництві і в наші дні стають свого роду стандартом. Очікується, що найближчим часом вони повністю замінять класичні двопозиційні кондиціонери.

Серцем інверторного кондиціонера, як і інших пристроїв цього типу, є компресор, що регулює ККД пристрою. Однак він працює інакше, ніж його менш технологічно просунуті попередники. Він плавно регулює свою потужність і ефективність відповідно до теплових умов в даному приміщенні.

Інверторні кондиціонери, в першу чергу, економлять електроенергію. Вони знижують витрати, пов’язані з охолодженням і обігрівом приміщень. Мікропроцесорне управління і одна з найсучасніших систем живлення і управління пристроєм роблять їх роботу надзвичайно ефективною. Ця система відразу після включення дозволяє досягти бажаної температури в чотири рази швидше, ніж у випадку стандартних двохпозиційних кондиціонерів. Тому характерною рисою системи інверторного типу є висока енергоефективність.

178772296 w640 h2048 gal panasonic cs e pkd 2

Запуск пристрою без інвертора вимагає набагато більше енергії, ніж його нормальна робота, а це означає, що його експлуатаційні витрати збільшуються і можуть стати значним тягарем для нашого бюджету. Кондиціонер, оснащений інвертором, плавно змінює швидкість компресора, що скорочує цикли включення і виключення пристроїв, які споживають багато електроенергії. Це рішення гарантує економію енергії. Енергозбереження, безшумна робота, відсутність стрибків температури, висока потужність і зручність використання – фактори на користь інверторних кондиціонерів. Єдиним недоліком може бути їх відносно висока ціна, але ефективність і термін служби пристрою компенсують понесені витрати.