Главная » Приборы » Гумові харчові шнури – широка область застосування

Гумові харчові шнури – широка область застосування

Гумові харчові шнури бувають різної товщини і діаметра. Вони використовуються в багатьох пристроях і установках в харчовій промисловості. Їх виготовляють методом пресування або безперервної вулканізації, потім піддають калібрування, в результаті якої їм надають відповідну товщину і бажану форму.

Шнур з харчової гуми від компанії «УКРПРОМСЕРВІС» відповідає міжнародним стандартам і схвален для контакту з харчовими продуктами. Гумові харчові шнури призначені для виробництва продуктів харчування, хлібовиробі та напоїв: питної води, пива, соків, молока.

vakuumnaja rezina

Гумові харчові шнури являють собою гумотехнічні вироби прямокутного, круглого або квадратного перетину. Вони стійкі до погодних умов, морозостійкі, а також стійкі до всіляких запахів. Шнури з круглими профілями мають найширше застосування – вони використовуються як в статичних пристроях, так і в робочих пристроях, де вони грають роль пружних ущільнювачів.

Гумові харчові шнури – особливості

Ці вироби відрізняються надзвичайною міцністю, гнучкістю, теплоізоляцією. Це результат калібрування, яке проводиться відразу після стадії виробництва – калібрування дає той же поперечний переріз і діаметр, що і шнур по всій довжині даної виробничої партії.

Шнури з харчової гуми – універсальний продукт, який присутній практично у всіх галузях харчової промисловості. Шнури стійкі до ультрафіолетового випромінювання, мають тривалий термін служби і легко пропускають водяну пару.

image 4

Гумові харчові шнури – чим вони корисні

Одна з найцікавіших форм використання гумових шнурів – це кільце ущільнювача, тобто особлива прокладка з круглим поперечним перерізом. Крім того, їх також часто використовують в якості вузлів ущільнення, як для стаціонарних елементів, так і для тих, які призначені для роботи. Цей продукт знаходить своє застосування в багатьох найрізноманітніших галузях промисловості, таких як харчова, фармацевтична та електронна. Кожен вид шнура використовується переважно в певних галузях, особливо в кондитерській і хлібопекарській.

Гумові шнури для харчової промисловості призначені для контакту з харчовими продуктами і напівфабрикатами. Отже, вони не повинні містити шкідливих для здоров’я людини речовин або погіршують смак та якість продуктів, що потрапляють в середовище. Внутрішній шар таких шнурів виготовлений з високоякісної і чистої гуми.